ГІГІЄНА ТА ПАРОДОНТОЛОГІЯ

Запис на консультаціюЗапис

 

В чому унікальність гігієнічного прийому в клініці New Smile?

Процедуру професіональної гігієни виконує не просто гігієніст, а спеціаліст – лікар-пародонтолог. Тому невід’ємною частиною Вашого візиту стане обстеження тканин пародонту – скрінінг тест, метою проведення якого є попередня оцінка стану ясен і тканин, які утримують зуб (пародонту). Це надзвичайно важлива процедура, адже виявлення захворювань пародонту на ранніх етапах дозволяє зупинити запальний процес і зберегти здоров’я Ваших зубів та ясен. Результаті цього тесту допомагають підібрати індивідуальну програму профілактики або лікування захворювань тканин пародонту . Якщо Ви маєте здорові тканини навколо зубів, або лише запалення ясен, тоді все, що необхідно – це стандартна процедура професійної гігієни щонайменше один раз на півроку. Якщо ж лікар виявить наявність ділянок, в яких зуб втрачає свої утримуючі елементи, тоді необхідно пройти курс спеціалізованого пародонтологічного лікування, щоб зупинити цей процес.

Ми обов’язково контролюємо якість своєї роботи за допомогою індикаторів зубного нальоту.
Наступним етапом після скрінінгу є забарвлення зубного нальоту. Спеціальний індикатор зафарбовує зубний наліт трьома різними кольорами, залежно  від його давності, що дозволяє виявити ділянки, які пацієнту найважче вдається очищати в домашніх умовах та відкоригувати техніку чищення зубів. Також візуалізація зубного нальоту значно підвищує якість роботи лікаря і Ви можете бути впевнені, що в результаті професійної гігієни Ваші зуби будуть абсолютно чистими.

Ми не використовуємо порошки для апарату Air flow на основі соди, бо вони є агресивними по відношенню до емалі та ясен.
Після нанесення індикатору розпочинається власне процедура зняття зубного нальоту і каменю, яка включає в себе:

·       Зняття твердого зубного нальоту (зубного каменю) ультразвуковим скейлером;
·       Очищення важкодоступних ділянок спеціальними ручними інструментами;
·       Обробка зубів та міжзубних проміжків спреєм з води та порошку на основі бікарбонату кальцію або гліцину (Airflow);
·       Полірування зубів професійною пастою.
Сучасне клінічне обладнання та використання найкращих на стоматологічному ринку матеріалів, дозволяє кожен з етапів професійної гігієни порожнини рота зробити максимально комфортним та безболісним для пацієнта.

Ми вчимо правильній техніці чистки зубів та підбираємо індивідуальні засоби по догляду за порожниною рота. По завершенні процедури лікар обов’язково проводить навчання правильній техніці чищення зубів в домашніх умовах, надає вичерпні рекомендації та допомагає підібрати індивідуальні засоби для домашнього догляду за ротовою порожниною.

Докладніше

ЯКОГО ДОГЛЯДУ ПОТРЕБУЮТЬ ВІНІРИ ТА ЯКІ Є ОБМЕЖЕННЯ?

Відношення до вінірів має бути таким самим як до звичайних зубів. Сучасні керамічні матеріали дуже міцні, але це не означає що вінірами треба розгризати кістки, тверде сушене мясо чи рибу, бублики та нше.

Ортодонтичне лікування системою Invisalign

Ортодонтичне лікування дорослих пацієнтів найчастіше ассоціюється із брекет системою. Але багато пацієнтів відмовляються від лікування із-за зовнішнього вигляду брекетів, бо навіть найестетичніші брекети на зубах видно.

1

Галерея клінічних робіт

go up