Філософія лікування

Запис на консультаціюЗапис

 

Наша філософія – це концепція «повної стоматології» – всі компоненти зубощелепної системи (зуби, м’які тканини, кісткові структури, м’язи та суглоби) взаємозв’язані та взаємозалежні для ідеального функціонування. Ми бачимо цілісну картину шляхом клінічного аналізу взаємозв’язаних компонентів і комплексно інтегруємо функціонально- естетичні параметри в процесі реалізації плану лікування!

Простими словами ми дбаємо не тільки про здоров’я зубів та ясен, а й про зубощелепну систему в цілому – комфортно жувати, розмовляти та посміхатися!

Наші принципи стоматологічного лікування:

прогнозованість результату естетичної реабілітації – використання віртуального моделювання усмішки «DSD», воскове діагностичне моделювання, діагностичний «mock- up». Це можливість бачити кінцевий результат естетичного лікування/протезування ще до початку роботи у ротовій порожнині!
функціональний аналіз та діагностика оклюзії (прикусу) в артикуляторі – визначаємо функціональний стан прикусу та фізіологічність чи патологічну складову рухів щелеп під час функції жування. При потребі проводимо корекцію та балансування прикусу щоб забезпечити комфортні фізіологічні рухи щелеп під час жування.
мінімально-інвазивні втручання – використовуємо техніки лікування які е найменш травматичними до зубів, ясен та м’ягких тканин ротової порожнини
принцип технологічності – використання прогресивних технологій, матеріалів та обладнання в процесі лікування та естетичної реабілітації

go up