ЛІКУВАННЯ ЗУБІВ У МЕДИКАМЕНТОЗНОМУ СНІ

Запис на консультаціюЗапис

 

Нажаль, карієс у дітей часто зустрічається в дуже ранньому віці, коли дитина ще не готова до співпраці з лікарем, а втручання може бути потрібним негайно. В таких випадках для того, щоб провести лікування зубів якісно і не завдати шкоди псіхоемоційному стану дитини, застосовують медикаментозний сон або наркоз.

Важливо розуміти, що застосування медикаментозного сну – це крайня необхідність і ми пропонуємо цю опцію пацієнтам тільки в тих випадках, коли процес руйнування зубів не вдається зупинити по-іншому. Лікування у ві сні дає можливість пролікувати велику кількість зубів за один раз якісно і без стресу для дитини.

БЕЗПЕКА ПРОЦЕДУРИ

Ми розуміємо, що Ви як батьки, більше за все турбуєтесь про безпеку даної процедури для дитини. Для нас це питання також є найважливішим! Саме тому у медикаментозному сні Вашу дитину лікуватимуть лікарі з великім практичним досвідом, ми співпрацюємо з висококваліфікованими бригадами дитячих анестезіологів, забезпечуємо найсучасніше обладнання для моніторингу життєво важливих показників роботи сердця, легень та мозку дитини. Ми ніколи не призначаємо лікування уві сні, доки дитина не пройде певні обстеження, які доведуть безпечність проведення для неї даної процедури.

Ми спираємося на міжнародні стандарти щодо планування часу, який дитина може знаходитися у стані седації для проведення стоматологічного лікування без негативних наслідків для її здоров’я.

Досвід та кваліфікація наших спеціалістів дозволяє нам лікувати дітей в умовах сну із мінімальними затратами часу та гарантувати якість своєї роботи.

 

 

Докладніше

Галерея клінічних робіт

go up